Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

4. STRUKON – Strukovna konferencija “STAZOM PODUZETNIŠTVA”

U četvrtak 22. svibnja 2025. godine, s početkom u 10:00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Delnica održava se 4. STRUKON – Strukovna konferencija STAZOM PODUZETNIŠTVA u organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Udruženja obrtnika Delnice.

Cilj ovog događanja je okupiti sadašnje i buduće obrtnike organiziranjem mjesta za razmjenu znanja i iskustava. Kroz niz predavanja i završnu panel diskusiju, sudionici konferencije imat će priliku čuti informacije o raznim temama, aktualnostima i zakonskim propisima, o mogućnostima financiranja putem EU fondova te spoznati što je ključno za uspjeh u današnjem poslovnom okruženju.

Ulaz na konferenciju slobodan je za sve sudionike.

Obavezna je prijava na e-mail [email protected], uz navođenje imena, prezimena, kontakt telefona i e-maila.

Program konferencije potražite u nastavku.

Povezane novosti

Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Uzmi život u svoje ruke i postani MAJSTOR !
Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02), a mogu se polagati za zvanja s liste vezanih obrta, čije je programe donijelo nadležno Ministarstvo gospodarstva. Majstorska zvanja su vrlo cijenjena u Hrvatskoj i u Europi, a stječu […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]