9. obrtničke sportske igre u svibnju u Umagu

Hrvatska obrtnička komora organizira 9. obrtničke sportske igre (OSI), koje će se održati od 12. svibnja do 15. svibnja 2016. godine u Umagu, u hotelu Sol Aurora Umag****, uz posredovanje agencije Dubrovnik Sun iz Dubrovnika.
Pravo nastupa na natjecanjima, koja se održavaju u okviru 9. obrtničkih sportskih igara, imaju:
– aktivni obrtnici i članovi komorskog sustava Hrvatske obrtničke komore,
– zaposlenici komorskog sustava Hrvatske obrtničke komore,
– članovi uže obitelji definirani Zakonom o obrtu i
– umirovljeni obrtnici
– dobrovoljni članovi Hrvatske obrtničke komore

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije poziva sve zainteresirane učesnike da se prijave u svoje matično udruženja obrtnika, uz navođenje slijedećih podataka: ime i prezime, status(obrtnik, zaposlenik, član obitelji..), broj mobitela, e-mail adresa, sport u kojem želi sudjelovati, dan dolaska i odlaska, jednokrevetna ili dvokrevetna soba, da li zajednički ili osobni prijevoz,  na kontakte udruženja obrtnika u privitku.

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije osigurava zajednički prijevoz učesnika autobusom, s polaskom iz Rijeke 12.05.2016.g. u 14,00 sati i povratkom 15.05.2016.g. Troškove hotelskog smještaja snose sami učesnici.

Rok za prijavu učešća je do 19.04.2016.g.

Više informacija u programu u privitku:

1. OBRAZAC ZA PRIJAVU SMJEŠTAJA PO ŽUPANIJAMA

2. PRIJAVA PODATAKA ZA R1 RAČUN

3. KONTAKTI

4. INFORMACIJE

Povezane novosti

Bal obrtnika Obrtničke komore PGŽ, 31. ožujka 2023. u Kristalnoj dvorani
Drage obrtnice i obrtnici, Iznimna nam je čast pozvati Vas na Bal obrtnika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije koji će se održati dana 31. ožujka 2023. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji s početkom u 19:30 sati. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije na Balu obrtnika, po prvi puta će dodijeliti nagrade obrtima sa sjedištem na […]
Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu  – informacija za putnike
Sutra, 10. ožujka 2023. godine brojna delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije kreće na stručno putovanje u Munchen, u posjet IHM sajmu. Jako nam je drago što su obrtnici iz Primorsko-goranske županije pokazali veliki interes za ovo putovanje. Informacija za putnike: Polazak za sve putnike je s Vrata Jadrana sutra, 10.03.2023. u 06:00 sati, osim za […]