Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Besplatna Izvozna radionica za poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije 30.11. u Rijeci

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja organizira niz besplatnih informativnih radionica na temu izvoza.

Izvozna radionica za poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije održat će u četvrtak, 30. studenog 2023. godine od 9.00 do 14.00 sati u konferencijskoj dvorani Riječke razvojne agencije PORIN, Milutina Barača 62, Rijeka.

Izvozna radionica je namijenjena poduzetnicima koji već izvoze ili se pripremaju za izlazak na strana tržišta te žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme:

  • Zašto i kako izvoziti?
  • Gdje i kako pronaći partnere?
  • Mogućnosti i izvori financiranja i dr.

Predavanja će održati predavači iz institucija i organizacija u čijoj su nadležnosti pojedine teme, odnosno iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Carinske uprave, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Grupacije Hrvatske banke za obnovu i razvitak te udruge Hrvatski izvoznici.

Putem poveznice dostupan je program radionice.

Radionica je besplatna, no potrebno je prijaviti se do ponedjeljka 27. studenog 2023. godine putem e-maila [email protected].

U prijavi je potrebno navesti:

  • ime i prezime, funkciju
  • naziv i djelatnost tvrtke
  • kontakt telefon.

Povezane novosti

Čestitamo Međunarodni praznik rada!
Poštovane obrtnice i obrtnici, danas obilježavamo Međunarodni praznik rada i posebno izražavamo zahvalnost svim vrijednim rukama koje grade, stvaraju i unaprjeđuju naš svakodnevni život. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije s ponosom podržava i promiče trud i posvećenost svojih obrtnika, koji doprinose razvoju našeg društva i čine temelj našeg gospodarstva.
BUDI MAJSTOR! Upiši Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka
Drago nam je predstaviti Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka, koja ima dugogodišnju suradnju s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije te se nadamo da će pojedini od vas postati njeni učenici upisom jednog od programa koje provodi ova škola. Škola upisuje učenike u programe za zanimanja: zidar, autolakirer, soboslikar ličilac i ostala zanimanja. Više o […]
Novi financijski instrumenti za obrtnike
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i europskih fondova (MRRFEU) te Ministarstvom poljoprivrede ponovo stavlja na raspolaganje financijske instrumente za poduzetnike.  Zaprimanje zahtjeva za zajmove kreće u ponedjeljak, 25. ožujka 2024., u 12h putem on-line obrasca na službenim internetskim stranicama HAMAG-BICRO-a,  dok se za jamstva poduzetnici od istog datuma mogu obratiti partnerskim financijskim […]