Pozivamo vas na drugu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda, koja će se održati 14. lipnja u Hotelu Ambasador u Opatiji.
Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.
Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.
Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri.
Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika.
Prijave ćemo zaprimati najkasnije do ponedjeljka 12. lipnja do 16.00 sati.
Ove jeseni planiramo održati još 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske koje će se održati u Zagrebu i Osijeku. Prva radionica održana je 6. lipnja u Splitu. Više na hok.hr
Druga edukacijska radionica o gastro i eno turističkom proizvodu u Opatiji
- Objavljeno
- u kategoriji Događanja
Povezane novosti
Povodom Dana grada Malog Lošinja, koji se slavi na blagdan sv. Martina, najviše priznanje – Nagradu za životno djelo – primio je gospodin Mario Kamalić! Dugogodišnji predsjednik Udruženja obrtnika Cres-Lošinj ostavio je neizbrisiv trag u razvoju obrtničke zajednice. Njegov nesebični angažman i predani rad doprinijeli su jačanju lokalnog obrtništva te poboljšanju uvjeta za rad i […]
Više stotina ugostitelja iz cijele Hrvatske okupilo se na 36. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore u Opatiji, kako bi razmijenili iskustva i poslali apel za unapređenje zakonskih regulativa koje utječu na struku. Obrnička komora Primorsko-goranske županije ove je godine imala čast biti domaćin Kongresa, najstarijeg stručnog skupa ovog sektora u zemlji. Uz […]
Iz Opatije upućeni zahtjevi 36. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a nadležnim tijelima Više stotina ugostitelja iz svih krajeva Hrvatske okupili su se na najdugovječnijem stručnom skupu Hrvatske obrtničke komore, 36. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika, s kojeg su već tradicionalno uputili zahtjeve za unapređenje struke ministarstvima i tijelima lokalne i regionalne samouprave, osobito u […]