Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Ispit o stručnoj osposobljenosti za cvjećare

Danas je održan ispit o stručnoj osposobljenosti za cvjećare koji je obuhvatio različite vještine poput presađivanja cvijeća, aranžiranja buketa i aranžiranja poklona. Članice ispitne komisije za cvjećare bile su Matijana Hegedić i Nikolina Krivošić.

S radošću možemo potvrditi da je ispit protekao uspješno, a cvjećari su pokazali izuzetno znanje i vještine u svojem radu!

U nastavku možete pogledati galeriju slika s današnjeg ispita, koja prikazuje rad naših cvjećara. Zahvaljujemo svim sudionicima na njihovom trudu i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu.

Obavještavamo vas da je novi ispitni rok za stručno osposobljavanje za cvjećare zakazan za mjesec lipanj. Prijave su otvorene do kraja travnja i mogu se podnijeti u Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije.

Za sve dodatne informacije i upite, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila [email protected] ili na broj telefona 051/325-599.

Povezane novosti

5. STRUKON / Novi pogledi u budućnost / Novi Vinodolski
Danas 10.10.2025.godine u Marini Novi, u Novom Vinodolskom, Obrtnička komora Primorsko-goranske županije i Udruženje obrtnika Grada Novog Vinodolskog pod pokroviteljstvom Grada Novog Vinodolskog i Hrvatske obrtničke komore organizirali su 5. STRUKON – strukovnu konferenciju „Novi pogledi u budućnost“. U prepunoj dvorani Marine Novi, konferencija je već tradicionalno okupila brojne poduzetnike i obrtnike,  stručnjake i dionike […]
Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]