Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Ispitni rokovi u Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije zaprima prijave za ispite o stručnoj osposobljenosti koji će se održati tijekom travnja 2025. godine. Prijave su otvorene do 28.02.2025. godine.

Zanimanja za koja možete prijaviti polaganje ispita o stručnoj osposobljenosti pri Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije su: cvjećar-aranžer, vulkanizer, maser, priprematelj jednostavnih jela i slastica, poslužitelj jela i pića te pečenjar.

Za ostale ispite o stručnoj osposobljenosti mjesta održavanja ispita i rokove možete pregledati na stranici Hrvatske obrtničke komore, putem linka https://www.hok.hr/obrazovanje/ispit-o-strucnoj-osposobljenosti

Za sve upite, možete nas kontaktirati putem e-mail-a [email protected], [email protected] ili putem telefona 051 325 599.

Foto: freepik

Povezane novosti

Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Uzmi život u svoje ruke i postani MAJSTOR !
Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02), a mogu se polagati za zvanja s liste vezanih obrta, čije je programe donijelo nadležno Ministarstvo gospodarstva. Majstorska zvanja su vrlo cijenjena u Hrvatskoj i u Europi, a stječu […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]