Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Kostrenski ugostitelj: Recept za uspjeh? Prilagodba, promjena i edukacija, inače ste prosjek

Sezona je bila prepuna takvih gostiju, a ne smijem zaboraviti spomenuti ni priljev domaćih gostiju iz Rijeke i okolice, koji i sad traže malo osvježenja i odmora na našim plažama – govori nam Hrvoje Margan, vlasnik ugostiteljskog obrta Restaurant Pizzeria Paris u Kostreni. Margan, kojeg je prošle godine Hrvatska obrtnička komora prepoznala kao ugostitelja koji se posebno istaknuo svojim radom u struci i komorskom sustavu te mu pritom odala priznanje, 2021. godine položio je i majstorski ispit za Majstora kuhara i tako je svoje višegodišnje ugostiteljsko iskustvo obogatio još jednom diplomom – onom majstorskom. Međutim, uz sva stečena znanja, kaže da mu je najdraži dio posla rad s gostima.

https://www.24sata.hr/kvaka24/kostrenski-ugostitelj-recept-za-uspjeh-prilagodba-promjena-i-edukacija-inace-ste-prosjek-859712

Povezane novosti

Tri djevojke u razredu automehaničara Srednje škole Delnice razbijaju stereotipe
Srednja škola Delnice ponosno ističe neobičnost svog razreda automehaničara – među osam učenika, čak tri su djevojke: Patricija Vuković, Valentina Marić i Manuela Vidas. One su od malena razvile ljubav prema automobilima gledajući članove obitelji kako rade na vozilima. Patricija Vuković iz Delnica ističe: “I nisam pogriješila. Evo me u drugom razredu, a iza mene […]
Sastanak predstavnika Hrvatske obrtničke komore i gradonačelnika Grada Raba
Dana 26.srpnja 2023.godine održan je sastanak predstavnika Hrvatske obrtničke komore, predsjednika Dalibora Kratohvila, predsjednika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i potpredsjednika HOK-a, Emila Priskića, predsjednika Udruženja obrtnika Rab, Željka Dumičića sa gradonačelnikom Grada Raba. Tom prilikom dodjeljena je nagrada ZLATNI OBRT za više od 50 godina poslovanja obrtu SANTINO, vlasnika Fabijana Delhyse. ” Emil Priskić, predsjednik […]