Sezona je bila prepuna takvih gostiju, a ne smijem zaboraviti spomenuti ni priljev domaćih gostiju iz Rijeke i okolice, koji i sad traže malo osvježenja i odmora na našim plažama – govori nam Hrvoje Margan, vlasnik ugostiteljskog obrta Restaurant Pizzeria Paris u Kostreni. Margan, kojeg je prošle godine Hrvatska obrtnička komora prepoznala kao ugostitelja koji se posebno istaknuo svojim radom u struci i komorskom sustavu te mu pritom odala priznanje, 2021. godine položio je i majstorski ispit za Majstora kuhara i tako je svoje višegodišnje ugostiteljsko iskustvo obogatio još jednom diplomom – onom majstorskom. Međutim, uz sva stečena znanja, kaže da mu je najdraži dio posla rad s gostima.
Kostrenski ugostitelj: Recept za uspjeh? Prilagodba, promjena i edukacija, inače ste prosjek
- Objavljeno 22.09.2022.
- u kategoriji Priče obrtnika

Povezane novosti
Kakvo je stanje u ribarskoj struci danas, rekao nam je čovjek koji rijetko izvuče praznu ‘mrižu’ iz mora. Ribar Antonio Šunjić plovi svojim Dišpetom od Istre do Palagruže i, kako kaže, zarađuje svoj kruh sa sedam kora. https://www.24sata.hr/kvaka24/grdobine-trlje-i-skampi-prodaju-se-na-drustvenim-mrezama-ili-kako-izgleda-moderno-ribarstvo-860190