Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Majstorski ispit – natkonobar i kuhar

Dana 23. travnja 2025.godine u konobi Istranka u Opatiji održan je dio majstorskog ispita za majstorsko zvanje natkonobar i to demonstracije iz radne pedagogije, a za majstorsko zvanje kuhar praktične demonstracije.

Komisiju za zvanje natkonobar čine Ines Kinkela, Damir Mišković i Nikolina Marčelja Poščić, dok Komisiju za zvanja kuhar čine Miloš Dekleva, Dražen Lesica i Damir Perman.

Čestitke svim kandidatima na uspješnim praktičnim radnjama.

Slijedeći ispitni rok za majstorski ispit za majstorska zvanja kuhar i natkonobar u Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije održati će se u razdoblju od 03.11. do 12.12.2025.godine, a rok prijave za ispite je 19.09.2025.godine.

Sve informacije o majstorskom ispitu možete pronaći na poveznici https://www.hok.hr/obrazovanje/majstorski-ispit, te nas slobodno kontaktirajte putem e-mail-a: [email protected], [email protected] ili tel: 051/325-599.

Povezane novosti

Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Uzmi život u svoje ruke i postani MAJSTOR !
Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02), a mogu se polagati za zvanja s liste vezanih obrta, čije je programe donijelo nadležno Ministarstvo gospodarstva. Majstorska zvanja su vrlo cijenjena u Hrvatskoj i u Europi, a stječu […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]