Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

MARKETING MALIH PROIZVOĐAČA – novi program cjeloživotnog obrazovanja na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci u široku ponudu programa cjeloživotnog obrazovanja uvrstio je i Marketing malih proizvođača.

Program je namijenjen malim proizvođačima proizvoda povezanih s lokalnom tradicijom i prirodnim resursima, s ciljem stjecanja i usavršavanja vještina i kompetencija koje proizvođačima mogu pomoći u postizanju visoke tržišne vrijednosti proizvoda.

Više informacija na poveznici: https://www.efri.uniri.hr/hr/vise_o_programu/2859/397

Kontakt: 

[email protected] 

051/ 355 182

Detaljan raspored predavanja:

Datum (mjesto*)16:1518:15
15.02. (EFRI)Prof. dr. sc. Ivana First Komen:
Strateški pristup tržištu; Benchmarking
Dr. sc. Sanja Stamenić Oštrić: Solana Nin – od prodaje proizvoda do pružanja iskustva
01.03. (online)Davor Bruketa:
Važnost dizajna
Prof. dr. sc. Marija Cerjak:
Dodana vrijednosti pravilnog označavanja proizvoda 
08.03. (EFRI)Tedi Chiavalon:
ChiavalonFokusom i strašću do svjetskog priznanja
Okrugli stol**:
Razvoj malog poduzetnika
15.03. (EFRI)Barbara Slade Jagodić:
Web, SEO i copywritting 
22.03. (EFRI)Tomislav Pancirov:
Marketing na društvenim mrežama
Prof. dr. sc. Ivana First Komen: Odabir kanala prodaje i definiranje cijena
29.03. (EFRI)Prof. dr. sc. Ivana First Komen:
Iskustveni marketing; Refleksija i povratne informacije

Povezane novosti

Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]
Poziv na edukaciju e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.
Obrtnička komora Primorsko-goranske županije u suradnji sa Financijskom agencijom u utorak, dana 07.listopada 2025.godine organizira edukaciju “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka, Viktora cara Emina 1, Rijeka, s početkom u 10:00 sati. Predavanje će održati stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. U sklopu edukacije saznajte sve o: Edukacija […]