Na praktičnom dijelu majstorskog ispita kuhari i natkonobari pokazali stručnost i kvalitetu

Obrtnička komora PGŽ započela je s realizacijom ispitnog roka za majstorske ispite, koji će se održati u periodu od 27.3.2023. –  7.5.2023. godine.

Kuhari i natkonobari su među prvim kandidatima koji su pristupili praktičnom dijelu majstorskog ispita, te su ga uspješno položili.

Članovi ispitne komisije za kuhare Miloš Dekleva, Damir Perman i Dražen Lesica, bili su iznimno zadovoljni praktičnim uratcima budućih majstora kuhara.

Također, ispitna komisija za natkonobara u sastavu: Ines Kinkela, Damir Mišković, Nikolina Marčelja Pošćić, pohvalila je praktične uratke budućeg majstora natkonbara.

Praktičnom dijelu majstorskog ispita, bio je nazočan predsjednik Obrtničke komore PGŽ, Emil Priskić, potpredsjednik Obrtničke komore PGŽ,  Mauricio Počekaj i tajnica komorskog ureda, Zora Pavelić, koji su ovom prilikom dobili uvid u način provođenja praktičnog dijela majstorskog ispita.

Prilog:

Majstorski uratci, kuhar i natkonobar.

Povezane novosti

Održan sastanak s predstavnicima Agencije za zapošljavanje stranih radnika
Radi aktualne problematike nedostatka radne snage te izazova s kojim se susreću poslodavci prilikom zapošljavanja stranaca, Obrtnička komora Primorsko-goranske županije dana 02. lipnja 2023.godine održala je sastanak sa tvrtkom SH INFLOW d.o.o., Opatija čija je djelatnost posredovanje pri zapošljavanju te profesionalno usmjeravanje. Tvrtka je to sa višegodišnjim iskustvom u posredovanju pri zapošljavanju te uspješno odgovara […]
Od travnja prošle godine 7.190 obrta više
U travnju ove godine u Republici Hrvatskoj registrirano je više od 105 tisuća obrta koji ukupno zapošljavaju više od 207 tisuća obrtnika i radnika. U odnosu na prošlu godinu, riječ je o povećanju od 7,3% ili 7.190 obrta više te 7,2% obrtnika više i 7.237 više ukupno zaposlenih obrtnika i radnika. Obrtništvo u Hrvatskoj često […]
<strong>Nova uprava Hrvatske obrtničke komore primljena u Banske dvore</strong>
Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore dr.sc. Emil Priskić sudjelovao je prošlog petka na radnom sastanku, koji su u Banskim dvorima održali predsjednik Vlade RH Andrej Plenkovićem sa suradnicima i ministrima Olegom Butkovićem, Davorom Filipovićem, Markom Primorcem i Šimom Erlićem i predstavnici Hrvatske obrtničke komore. Jedna od ključnih tema sastanka je […]