Search
Close this search box.

Najam restorana unutar Kuće halubajskega zvončara

Sa zadovoljstvom Vam najavljujemo otvorena vrata za razgledavanje prostora restorana Javne ustanove u kulturi Kuća halubajskega zvončara u ponedjeljak 25.3.2024. godine od 10 do 12 sati.

Ovaj dogadaj posebno je namijenjen svim ugostiteljima i restoraterima koji su zainteresirani za sudjelovanje u nadolazećem natječaju za najam restorana unutar Kuće halubajskega zvončara.

Restoran je smješten u uređenom prostoru u prizemlju koji je opremljen potpuno novom profesionalnom kuhinjom. Oprema i prostor su spremni za otvorenje, čekajući samo pravog partnera koji će upotpuniti gastronomsku ponudu ovog jedinstvenog ugostiteljskog koncepta!

Kuća halubajskega zvončara smještena je u regiji koja se ponosi svojom mediteranskom kuhinjom, a koja je istovremeno i pod zaśtitom UNESCO-a. Ova prilika omogućuje Vam postati dijelom kulturne baštine i lokalne zajednice, te pridonijeti gastronomskoj raznolikosti ovog područja.

Posjetite Dan otvorenih vrata u Kući halubajskega zvončara kako biste imali priliku razgledati prostor, upoznati se s opremom i saznati više detalja o natječaju.

Za sve dodatne informacije obratite se na: Dominik Damiš, ravnatelj, +385 99 3315 710, dominik@khz.hr.

Povezane novosti

Cvjetna manifestacija 2. FLORAL WEEK OPATIJA
U Opatiji se od 15. do 21. travnja 2024. godine održava 2. Floral week Opatija, cvjetna manifestacija edukativnog, kulturnog i izložbenog karaktera. Ovogodišnji Floral week u Umjetnički paviljon Juraj Šporer u Opatiji dovodi majstore cvjetnog dizajna, koji će prezentirati trendove i novitete u cvjetnoj umjetnosti i dizajnu, stručne demonstracije i radionice za floriste i dizajnere, […]
BUDI MAJSTOR! Upiši Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka
Drago nam je predstaviti Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka, koja ima dugogodišnju suradnju s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije te se nadamo da će pojedini od vas postati njeni učenici upisom jednog od programa koje provodi ova škola. Škola upisuje učenike u programe za zanimanja: zidar, autolakirer, soboslikar ličilac i ostala zanimanja. Više o […]
Novi ispitni rok za mentore
Ispit: Osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju za osobe koje žele biti mentori učeniku na naukovanju u licenciranom obrtu ili trgovačkom društvu. Rok prijave za ispit: do 24.4.2024. godine Prijave se mogu realizirati u Obrtničkoj komori PGŽ, Vukovarska 21, Rijeka. Ispitni rok održat će se u periodu od 15.5. – 30.6.2024. godine Osobe koje […]