Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Održan ispit o stručnoj osposobljenosti za masera

Pri Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije 10. prosinca 2024.godine održan je ispit o stručnoj osposobljenosti za masera. Ispitu je pristupilo 6 kandidata te su svi uspješno položili ispit. Ispitnu komisiju čine naši stručni mentori Suzana Kamenar Sredojević i Kristijan Zulle. Čestitke vrijednim kandidatima te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Slijedeći ispitni rok za ispit o stručnoj osposobljenosti za masera održati će se u veljači 2025.godine, a rok za prijavu ispita pri Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije otvoren je do kraja prosinca 2024.godine.

Informacije potrebne za prijavu ispita nalaze se na linku https://www.hok.hr/obrazovanje/ispit-o-strucnoj-osposobljenosti, a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama slobodno nam se obratite putem e-mail-a [email protected] ili telefona 051/325-599.

Povezane novosti

Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Uzmi život u svoje ruke i postani MAJSTOR !
Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02), a mogu se polagati za zvanja s liste vezanih obrta, čije je programe donijelo nadležno Ministarstvo gospodarstva. Majstorska zvanja su vrlo cijenjena u Hrvatskoj i u Europi, a stječu […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]