Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Održan praktični dio majstorskih ispita za kuhara i natkonobara

Dana 26.ožujka 2025.godine u konobi Istranka u Opatiji održan je praktični dio majstorskih ispita za kuhara i natkonobara. Komisiju za majstorski ispit za kuhara čine majstori kuhari Miloš Dekleva i Dražen Lesica, a komisiju za majstorski ispit za natkonobara čine Ines Kinkela, Damir Mišković i Nikolina Marčelja Poščić.

Čestitke vrijednim kandidatima na praktičnom znanju koje su pokazali !

Slijedeći ispitni rok za majstorske ispite za kuhara i natkonobara u Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije održati će se u studenom i prosincu 2025.godine, a prijave za ispit zaprimaju se najkasnije do dana 19.rujna 2025.godine.

Povezane novosti

Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Uzmi život u svoje ruke i postani MAJSTOR !
Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02), a mogu se polagati za zvanja s liste vezanih obrta, čije je programe donijelo nadležno Ministarstvo gospodarstva. Majstorska zvanja su vrlo cijenjena u Hrvatskoj i u Europi, a stječu […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]