Upišite se u bazu

Održani ispiti o stručnoj osposobljenosti za poslužitelja jela i pića te za priprematelja jednostavnih jela i slastica

Dana 18. prosinca 2024.godine pri Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije, održan je ispit o stručnoj osposobljenosti za poslužitelja jela i pića te za priprematelja jednostavnih jela i slastica, u restoranu Istranka u Opatiji. Ispit je uspješno položilo 7 kandidata. Članovi naše ispitne komisije za priprematelja jednostavnih jela i slastica su naši vrijedni suradnici Miloš Dekleva i Damir Perman, a ispitne komisije za poslužitelja jela i pića, Ines Kinkela i Damir Mišković. Čestitke svim kandidatima, želimo im puno uspjeha u daljnjem radu !

Slijedeći ispitni rok za navedena zanimanja pri Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije održati će se u veljači 2025.godine, a prijave za ispite zaprimaju se do kraja prosinca 2024.godine.

Informacije potrebne za prijavu ispita nalaze se na linku https://www.hok.hr/obrazovanje/ispit-o-strucnoj-osposobljenosti, a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama slobodno nam se obratite putem e-mail-a [email protected] ili telefona 051/325-599.

Povezane novosti

Svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore PGŽ
Dana 12. prosinca 2025. godine održana je svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore Primorsko-goranske županije u Povilama, Novi Vinodolski. Godišnja svečanost skupštinara Komore već tradicionalno okuplja najistaknutije obrtnike, one najzaslužnije u svojim obrtničkim djelatnostima, ponos naše Komore. Danas su u nazočnosti velikog broja predstavnika različitih institucija, uzvanika i obrtnika u prekrasnom ambijentu tik do mora dodijeljena […]
Održana edukativna radionica – Ekstra djevičanska maslinova ulja i prezentiranje i posluživanje sira u gastronomiji
Dana 04.prosinca 2025.godine održana je edukativna radionica Ekstra djevičanska maslinova ulja i prezentiranje i posluživanje sira u gastronomiji u organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije u restoranu Municipium u Rijeci, kod obrtnika domaćina Zorana Cunjka, vl. obrta Feral. Edukaciju je vodila Marina Selak, vl. obrta Olive & Cheese, sommelierka i senzorna analitičarka za maslinovo ulje te […]
Održan STRUKON – Dan poduzetništva u Puntu 2.0. / 27.11.2025./ Marina Punat
Držimo timun ! Uz vjetar u leđa i snagu današnje bure inspirativni predavači 6. izdanja konferencije Obrtničke komore Primorsko-goranske županije STRUKON u dvorani Timunjerija Marine Punat u Puntu podigli su ljestvicu kvalitete naše konferencije !Hvala im na izvrsnim predavanjima kojima su obradili aktualne teme i pružili vrijedne informacije sudionicima u prepunoj dvorani. U pozitivnoj atmosferi […]