Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Održani ispiti o stručnoj osposobljenosti za poslužitelja jela i pića te za priprematelja jednostavnih jela i slastica

Pri Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije 26.veljače 2025.godine održani su ispiti o stručnoj osposobljenosti za poslužitelja jela i pića te za priprematelja jednostavnih jela i slastica u konobi Istranka u Opatiji, u ugostiteljskom objektu našeg obrtnika sa dugogodišnjom tradicijom.

Ispitnu komisiju za poslužitelja jela i pića čine Ines Kinkela i Damir Mišković, a za priprematelja jednostavnih jela i slastica Miloš Dekleva i Damir Perman.

Čestitke svim kandidatima na položenim ispitima, želimo Vam puno uspjeha u daljnjem radu !

Sve informacije o ispitima o stručnoj osposobljenosti možete pronaći na linku https://www.hok.hr/obrazovanje/ispit-o-strucnoj-osposobljenosti ili nas možete kontaktirati na e-mail: [email protected] ili na tel. 051/325-599.

Povezane novosti

Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Uzmi život u svoje ruke i postani MAJSTOR !
Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02), a mogu se polagati za zvanja s liste vezanih obrta, čije je programe donijelo nadležno Ministarstvo gospodarstva. Majstorska zvanja su vrlo cijenjena u Hrvatskoj i u Europi, a stječu […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]