Općina Jelenje poziva zainteresirane obrtnice i obrtnike na iskaz interesa za zakup poslovnog prostora

Općina Jelenje poziva sve zainteresirane obrtnice i obrtnike koji se bave djelatnostima poput kozmetičkih salona, salona za manikuru i pedikuru, frizerskih salona, masažnih centara i sličnih uslužnih djelatnosti da iskažu svoj interes za zakup prostora koji je namijenjen ovim djelatnostima. 

U Općine Jelenje navode kako su prepoznali veliki interes stanovnika za takvim uslugama, posebice za kozmetičkim salonom i budući da takve usluge nema na području Općine koja broji preko 5000 stanovnika, te izrazili želju da pruže priliku obrtnicima da ostvare svoje poslovne planove.

Prenosimo poziv u nastavku.

Prostori koji su trenutno upražnjeni nalaze se u samom centru Dražica, u trgovačko poslovnom centru, na adresi Dražičkih boraca 64, uređeni su i prilagođeni za navedene djelatnosti, slijedom čega Općina Jelenje želi podržati obrtnike u ovom sektoru te stvoriti povoljne uvjete za otvaranje ili proširenje njihovog poslovanja.

Povrh toga, slobodan je i jedan veći prostor u Podhumu namijenjen obavljanju trgovačke djelatnosti.

Svi zainteresirani obrtnici pozvani su da iskažu svoj interes za zakup prostora putem sljedećih kontaktnih podataka:

·        Kontakt broj: 0914060905

·        Email adresa: ANA@JELENJE.HR

Molimo Vas da prilikom iskazivanja interesa navedite vrstu djelatnosti koju obavljate te da nam pružite kratke informacije o svojim poslovnim planovima i potrebama.

Općina Jelenje srdačno poziva sve zainteresirane obrtnike da iskoriste ovu priliku i sudjeluju u daljnjem razvoju obrtništva na našem području.

Napominjemo da će se poslovni prostori dati u zakup po provedbi javnog natječaja za zakup istih, da iskaz interesa nije obvezujuć za niti jednu stranu i služi isključivo u svrhu analize tržišta i utvrđivanja potreba potencijalnih zakupaca predmetnih prostora.

Fotografije prostora mogu se pogledati na linku: https://www.jelenje.hr/pozivamo-poduzetnike-na-iskaz-interesa-za-zakup-poslovnog-prostora/

POSLOVNI PROSTOR 1.

– poslovni prostor se nalazi u prizemlju poslovno trgovačkog centra u Dražicama, Dražičkih boraca 64, na trgu Mlikarica, u samom centru mjesta

– sastoji se od radnog prostora 25m2, sanitarnog čvora i hodnika, ukupne površine 32 m2

– prostor je prilagođen potrebama obavljanja uslužnih, frizerskih ili kozmetičke djelatnosti (voda i elektroinstalacije)

– prostor se daje u zakup na temelju javnog natječaja, uz minimalnu početnu cijenu od 240 eura

POSLOVNI PROSTOR 2.

– poslovni prostor se nalazi u prizemlju poslovno trgovačkog centra u Dražicama, Dražičkih boraca 64, na trgu Mlikarica, u samom centru mjesta

– prostor se sastoji od poslovnog prostora, skladišnog  prostora i sanitarnog čvora, ukupne površine 23,5 m2

– poslovni prostor bi bio pogodan za obavljanje uslužnih i trgovačkih djelatnosti .

– prostor se daje u zakup na temelju javnog natječaja, uz minimalnu početnu cijenu od 188 eura           

POSLOVNI PROSTOR 3.

Poslovni prostor (prijašnja trgovina)  u naselju Podhum, na adresi Podhum 340/A,  ukupne površine 100 m² (glavna prostorija, skladište i sanitarije) namijenjen prvenstveno djelatnosti trgovine. Podhum je naselje u Općini Jelenje koje broji preko 1300 stanovnika, u blizini nema drugih trgovina, a osigurano je dovoljno dovoljno parkirnih mjesta kako bi vašim kupcima bilo jednostavno doći do trgovine. Prostor se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama i vrsti trgovinske djelatnosti koju želite obavljati. S obzirom na nedostatak drugih trgovina u blizini, postoji mogućnost za brzi rast vašeg poslovanja. 

Kao i prethodni prostori, daje se u zakup temeljem provedenog javnog natječaja s početnim iznosom mjesečne zakupnine od 452,00 EUR bez PDV-a (3.405,59,00 HRK)

Povezane novosti

Europski parlament odobrio nova pravila za zaštitu oznaka zemljopisnog podrijetla obrta EU-a
Europski parlament je ovoga tjedna usvojio nova pravila EU-a koja štite zemljopisne oznake obrtničkih i industrijskih proizvoda, inspirirana sličnim pravilima za poljoprivredne proizvode, a njima će se diljem EU-a i globalno zaštititi lokalno poznate neprehrambene proizvode poput čipke, stakla, prirodnog kamenja, nakita ili porculana. Nacionalna tijela će provoditi provjere, proces registracije bit će proveden u dva […]
Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora 
U tijeku je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora u gradovima diljem Hrvatske. Rok za podnošenje ponuda je 14. rujna 2023. do 12:00 sati. Popis poslovnih prostora može se pogledati ovdje: Popis poslovnih prostora Poslovni prostori na području Primorsko-goranske županije: Pravo na podnošenje ponuda imaju pravne osobe te fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Neće se […]
U Hrvatskoj u godinu dana otvoren 901 građevinski obrt
Svakoga dana iz Banovine, Slavonije i Zagreba pristižu informacije o nedostatku kvalificiranih radnika potrebnih za obnovu od potresa, ali i sanaciju šteta od nedavnih oluja, a isto potvrđuju i rezultati resornog istraživanja u okviru  EU sufinanciranog projekta “CRO skills RELOAD”, kojeg provodi Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s partnerima – Hrvatskom obrtničkom komorom, […]