Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC (Franchising Exhibition Croatia) održat će se 7. i 8. lipnja 2017.godine, u Hotelu Kvarner u Opatiji.

Poseban gost sajma je Michael Eyre, predsjednik Europske franšizne federacije koji će prikazati mogućnosti i prilike za franšizno poslovanje u Europi, a o važnosti franšiznog poslovanja za talijansko tržište govorit će Italo Bussoli, predsjednik Udruge franšizera Italije Assofranchising.

Program sajma nudi brojne zanimljive teme i prezentacije a svakako posjetite izložbeni dio i pogledajte zanimljive franšize koje vam nude cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje vlastitog poslovanja pod okriljem uhodanog posla.

Posjet konferenciji i sajmu su besplatni i nije potrebno prijaviti dolazak. Radno vrijeme sajma je od 9 do 18 sati.
FEC organizira Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka, a pokrovitelji su Primorsko-goranska županijea, Grad Opatija, HOK Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, Turistička zajednica Kvarner, Hrvatska udruga za franšizno poslovanje, Turistička zajednica grada Opatije, uz sponzorstvo Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Ovogodišnja zemlja partner FEC-a je Italija.

Povezane novosti

Bal obrtnika Obrtničke komore PGŽ, 31. ožujka 2023. u Kristalnoj dvorani
Drage obrtnice i obrtnici, Iznimna nam je čast pozvati Vas na Bal obrtnika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije koji će se održati dana 31. ožujka 2023. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji s početkom u 19:30 sati. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije na Balu obrtnika, po prvi puta će dodijeliti nagrade obrtima sa sjedištem na […]
Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu  – informacija za putnike
Sutra, 10. ožujka 2023. godine brojna delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije kreće na stručno putovanje u Munchen, u posjet IHM sajmu. Jako nam je drago što su obrtnici iz Primorsko-goranske županije pokazali veliki interes za ovo putovanje. Informacija za putnike: Polazak za sve putnike je s Vrata Jadrana sutra, 10.03.2023. u 06:00 sati, osim za […]