Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC (Franchising Exhibition Croatia) održat će se 7. i 8. lipnja 2017.godine, u Hotelu Kvarner u Opatiji.

Poseban gost sajma je Michael Eyre, predsjednik Europske franšizne federacije koji će prikazati mogućnosti i prilike za franšizno poslovanje u Europi, a o važnosti franšiznog poslovanja za talijansko tržište govorit će Italo Bussoli, predsjednik Udruge franšizera Italije Assofranchising.

Program sajma nudi brojne zanimljive teme i prezentacije a svakako posjetite izložbeni dio i pogledajte zanimljive franšize koje vam nude cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje vlastitog poslovanja pod okriljem uhodanog posla.

Posjet konferenciji i sajmu su besplatni i nije potrebno prijaviti dolazak. Radno vrijeme sajma je od 9 do 18 sati.
FEC organizira Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka, a pokrovitelji su Primorsko-goranska županijea, Grad Opatija, HOK Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, Turistička zajednica Kvarner, Hrvatska udruga za franšizno poslovanje, Turistička zajednica grada Opatije, uz sponzorstvo Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Ovogodišnja zemlja partner FEC-a je Italija.

Povezane novosti

26. Susret ribara HOK-a za mjesec dana u Šibeniku
Hrvatska obrtnička komora će za točno mjesec dana, u razdoblju od 26. do 28. listopada 2023., u šibenskom Solarisu okupiti hrvatske ribare, zakonodavce i predstavnike tijela nadležnih za sektor ribarstva u raspravama o aktualnostima u ovoj za Hrvatsku strateški važnoj grani. Riječ je o tradicionalnom okupljanju ribara i svih dionika u sektoru koje se održava […]
Konferencija o budućnosti kohezijske politike nakon 2027. godine
Danas, 12. rujna 2023. godine, u zagrebačkom hotelu International započela je dvodnevna Konferencija o budućnosti kohezijske politike nakon 2027. godine, kojoj prisustvuje i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije dr.sc. Emil Priskić. Konferencija u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU-a okuplja predstavnike tijela sustava za upravljanje i kontrolu fondova Kohezijske […]