Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

STRUKON – strukovna konferencija „Dan poduzetništva u Puntu“, 15. listopada

U utorak, 15. listopada 2024. godine, s početkom 08:30 sati, u Galeriji Toš u Puntu, Obrtnička komora Primorsko-goranske županije i Udruženje obrtnika otoka Krka u partnerstvu s Općinom Punat organiziraju 3. STRUKON – strukovnu konferenciju „Dan poduzetništva u Puntu“. Teme su raznolike i od značaja za poduzetnike i sve one koji će to tek postati.

Kroz razgovore, predavanja i završnu panel raspravu, sudionici konferencije imat će priliku saznati važne informacije o raznim temama, kao što su financije, zapošljavanje i komunikacija te spoznati što je ključno za uspjeh u današnjem poslovnom okruženju.

Program konferencije:

Ulaz na konferenciju slobodan je za sve sudionike. Obavezna je prijava na e-mail [email protected], uz navođenje imena, prezimena, kontakt telefona i e-maila.

Za dodatne informacije obratite se Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije putem telefona 051/325-599.

Povezane novosti

5. STRUKON / Novi pogledi u budućnost / Novi Vinodolski
Danas 10.10.2025.godine u Marini Novi, u Novom Vinodolskom, Obrtnička komora Primorsko-goranske županije i Udruženje obrtnika Grada Novog Vinodolskog pod pokroviteljstvom Grada Novog Vinodolskog i Hrvatske obrtničke komore organizirali su 5. STRUKON – strukovnu konferenciju „Novi pogledi u budućnost“. U prepunoj dvorani Marine Novi, konferencija je već tradicionalno okupila brojne poduzetnike i obrtnike,  stručnjake i dionike […]
Održana edukacija Fine – FISKALIZACIJA 2.0.
Danas je u suradnji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Financijske agencije, održana edukacija  “e-Računi u kontekstu FISKALIZACIJE 2.0.”, u Gradskoj knjižnici Rijeka. U prepunoj dvorani prisutne je pozdravio predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, dr.sc. Emil Priskić, a predavanje su održali stručnjaci FINE – Viktor Obrol, dipl.oec. i Nikola Grendov, dipl.oec. te educirali prisutne o novostima vezanima […]
Chefs, cooks and waiters working at restaurant kitchen isolated flat vector illustration. Cartoon professional and commercial cooking process. Hospitality and food concept
Hrvatska obrtnička komora poziva Vas na predstavljanje novog Vodiča dobre higijenske prakse i HACCP vodiča za ugostiteljstvo. U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održavat će se i regionalne edukacije na ovu temu. Vrijeme i mjesto održavanja edukacija: Zašto je ovaj Vodič važan? Sigurnost hrane jedno je od ključnih područja u poslovanju svakog ugostitelja. Europska unija i […]