Zakup poslovnih prostora: Dražice i Podhum

Općina Jelenje donosi odluku o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Općine Jelenje prikupljanjem pisanih ponuda.

Riječ je o poslovnim prostorima u Dražicama i Podhumu, a detalje Javnog natječaja pročitajte putem poveznice Poslovni prostori Dražice i Podhum.

Predmet zakupa uređeni su prostori u objektima koji su u vlasništvu Općine Jelenje, a nalaze se na adresi Dražice, Dražičkih boraca 64:

  1. Poslovni prostor(ispod tribina), koji se vodi pod evidencijskim brojem 21, ukupne površine 23,5 m2, namijenjen trgovačkim i uslužnim djelatnostima.
  2. Poslovni prostor, koji se vodi pod evidencijskim brojem 7, ukupne površine 32 m2, namijenjen trgovačkim i uslužnim djelatnostima.

Predmet zakupa je i uređeni prostor u objektu u vlasništvu Općine Jelenje, a nalazi se na adresi Podhum, Podhum 340/A, odnosno poslovni prostor koji se vodi pod evidencijskim brojem 29, ukupne površine 100 m2, namijenjen trgovačkim djelatnostima.

Rok za podnošenje pisanih ponuda je do 03. studenog 2023.

Povezane novosti

Besplatna Izvozna radionica za poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije 30.11. u Rijeci
Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja organizira niz besplatnih informativnih radionica na temu izvoza. Izvozna radionica za poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije održat će u četvrtak, 30. studenog 2023. godine od 9.00 do 14.00 sati u konferencijskoj dvorani Riječke razvojne agencije PORIN, Milutina Barača 62, Rijeka. Izvozna radionica je namijenjena poduzetnicima koji već izvoze ili se […]
Stambene potrebe mladih na području grada Rijeke
Grad Rijeka u suradnji s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije poziva Vas da sudjelujete u istraživanju na temu „Stambene potrebe mladih na području grada Rijeke“. Zbog važnosti Vašeg mišljenja, kao i zadovoljstva stambenom situacijom molimo Vas da odvojite do 10 minuta vremena i odgovorite na upitnik koji će uvelike pomoći u provedbi istraživanja. Molimo Vas da, […]
HBOR uveo novi program kreditiranja: Obrtna sredstva za poljoprivredu i preradu
Zajedničkom suradnjom Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju uveden je novi program kreditiranja Obrtna sredstva za poljoprivredu i preradu. Program je namijenjen hrvatskim poljoprivrednicima i prerađivačima koji su se suočili s poteškoćama uslijed krize nastale radi ruske agresije na Ukrajinu te su im na ovaj […]