Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Zakup poslovnih prostora: Dražice i Podhum

Općina Jelenje donosi odluku o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Općine Jelenje prikupljanjem pisanih ponuda.

Riječ je o poslovnim prostorima u Dražicama i Podhumu, a detalje Javnog natječaja pročitajte putem poveznice Poslovni prostori Dražice i Podhum.

Predmet zakupa uređeni su prostori u objektima koji su u vlasništvu Općine Jelenje, a nalaze se na adresi Dražice, Dražičkih boraca 64:

  1. Poslovni prostor(ispod tribina), koji se vodi pod evidencijskim brojem 21, ukupne površine 23,5 m2, namijenjen trgovačkim i uslužnim djelatnostima.
  2. Poslovni prostor, koji se vodi pod evidencijskim brojem 7, ukupne površine 32 m2, namijenjen trgovačkim i uslužnim djelatnostima.

Predmet zakupa je i uređeni prostor u objektu u vlasništvu Općine Jelenje, a nalazi se na adresi Podhum, Podhum 340/A, odnosno poslovni prostor koji se vodi pod evidencijskim brojem 29, ukupne površine 100 m2, namijenjen trgovačkim djelatnostima.

Rok za podnošenje pisanih ponuda je do 03. studenog 2023.

Povezane novosti

Čestitamo Međunarodni praznik rada!
Poštovane obrtnice i obrtnici, danas obilježavamo Međunarodni praznik rada i posebno izražavamo zahvalnost svim vrijednim rukama koje grade, stvaraju i unaprjeđuju naš svakodnevni život. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije s ponosom podržava i promiče trud i posvećenost svojih obrtnika, koji doprinose razvoju našeg društva i čine temelj našeg gospodarstva.
BUDI MAJSTOR! Upiši Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka
Drago nam je predstaviti Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka, koja ima dugogodišnju suradnju s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije te se nadamo da će pojedini od vas postati njeni učenici upisom jednog od programa koje provodi ova škola. Škola upisuje učenike u programe za zanimanja: zidar, autolakirer, soboslikar ličilac i ostala zanimanja. Više o […]
Novi financijski instrumenti za obrtnike
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i europskih fondova (MRRFEU) te Ministarstvom poljoprivrede ponovo stavlja na raspolaganje financijske instrumente za poduzetnike.  Zaprimanje zahtjeva za zajmove kreće u ponedjeljak, 25. ožujka 2024., u 12h putem on-line obrasca na službenim internetskim stranicama HAMAG-BICRO-a,  dok se za jamstva poduzetnici od istog datuma mogu obratiti partnerskim financijskim […]