Search
Close this search box.

Župan Zlatko Komadina pozdravio projekte Obrtničke komore Primorsko-goranske županije

Danas je u sjedištu Primorsko-goranske županije u Rijeci održan sastanak na kojem su nazočili župan Zlatko Komadina, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine PGŽ Ermina Duraj, pročelnica Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Alessandra Ban, savjetnica za poduzetništvo i obrt Anita Beletić predsjednik Obrtničke Primorsko-goranske županije Emil Priskić i tajnica Komorskog ureda Zora Pavelić.

Tema sastanka bili su nadolezeći projekti Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, koje su predstavnici Županije ocijenili hvalevrijednima i ambicioznima, te najavili kako će ih podržati.

Povezane novosti

Čestitamo Međunarodni praznik rada!
Poštovane obrtnice i obrtnici, danas obilježavamo Međunarodni praznik rada i posebno izražavamo zahvalnost svim vrijednim rukama koje grade, stvaraju i unaprjeđuju naš svakodnevni život. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije s ponosom podržava i promiče trud i posvećenost svojih obrtnika, koji doprinose razvoju našeg društva i čine temelj našeg gospodarstva.
BUDI MAJSTOR! Upiši Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka
Drago nam je predstaviti Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka, koja ima dugogodišnju suradnju s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije te se nadamo da će pojedini od vas postati njeni učenici upisom jednog od programa koje provodi ova škola. Škola upisuje učenike u programe za zanimanja: zidar, autolakirer, soboslikar ličilac i ostala zanimanja. Više o […]
Novi financijski instrumenti za obrtnike
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i europskih fondova (MRRFEU) te Ministarstvom poljoprivrede ponovo stavlja na raspolaganje financijske instrumente za poduzetnike.  Zaprimanje zahtjeva za zajmove kreće u ponedjeljak, 25. ožujka 2024., u 12h putem on-line obrasca na službenim internetskim stranicama HAMAG-BICRO-a,  dok se za jamstva poduzetnici od istog datuma mogu obratiti partnerskim financijskim […]