23. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar

Hrvatska obrtnička komora dogovara sa sajmom u Mostaru nastup hrvatskih obrtnika i poduzetnika na planiranom 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2022., koji bi se, po sadašnjim planovima i ukoliko to situacija sa covid pandemijom dozvoli, trebao održati od 05.-09.04.2022. godine.

Hrvatska obrtnička komora organizirala bi i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancirala kolektivan nastup članova Hrvatske obrtničke komore na sajmu u Mostaru 2022. godine.

Hrvatska obrtnička komora organizirala bi nastup po sistemu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji

Zagreb-Mostar-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, potrebne za sajamski nastup.

Radi se o važnom proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji brojkama od preko 700 izlagača iz 20 država Svijeta zadnje godine održavanja sajma- 2019. godine, predstavlja kvalitetno mjesto prezentacije proizvoda i usluga koje obrtnici i poduzetnici nude na tržištu ne samo Bosne i Hercegovine.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, obrada kamena, prerada gume, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tradicijski obrti, kolektivni nastupi zemalja…

Ovogodišnja zemlja-partner sajma u Mostaru po planu trebala bi biti Mađarska, što će svakako pridonijeti internacionalnoj posjeti poslovnih ljudi i inozemnih tvrtki sajmu u Mostaru.

Povratnu informaciju, da li ima zainteresiranih obrtnika/poduzetnika za prezentaciju na Sajmu, molimo Vas povratno dostavite na kontakt elektronske pošte: drazen.horvat@hok.hr do 07.02.2022.

Povezane novosti

Bal obrtnika Obrtničke komore PGŽ, 31. ožujka 2023. u Kristalnoj dvorani
Drage obrtnice i obrtnici, Iznimna nam je čast pozvati Vas na Bal obrtnika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije koji će se održati dana 31. ožujka 2023. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji s početkom u 19:30 sati. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije na Balu obrtnika, po prvi puta će dodijeliti nagrade obrtima sa sjedištem na […]
Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu  – informacija za putnike
Sutra, 10. ožujka 2023. godine brojna delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije kreće na stručno putovanje u Munchen, u posjet IHM sajmu. Jako nam je drago što su obrtnici iz Primorsko-goranske županije pokazali veliki interes za ovo putovanje. Informacija za putnike: Polazak za sve putnike je s Vrata Jadrana sutra, 10.03.2023. u 06:00 sati, osim za […]