Search
Close this search box.

KVARNER EXPO 2024

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno – prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2024. i to na novoj lokaciji, u Opatiji,  Centar Gervais,  Ulica Nikole Tesle 5,  u terminu od 17. do 19. svibnja 2024. godine.

KVARNER EXPO 2024., kao specijalizirani sajam Hrvatske obrtničke komore, održava se već po 17. put i vraća se natrag u Opatiju, od kuda je potekao prije 20 godina i gdje se godinama uspješno održavao.

Godina 2024. izuzetno je značajna za Opatiju kao vodeću turističku destinaciju budući se obilježava 180 godina organiziranog turizma, što je ujedno i obljetnica hrvatskog turizma. Obilježavanje 180 godina turizma jest i razlog održavanja prodajne izložbe suvenira KVARNER EXPO 2024. ponovo u Opatiji jer je sam suvenir proizvod turizma, memorabilija, spomen; sjećanje na određen događaj, mjesto ili osobu.

Vjerujemo kako će nova lokacija manifestacije, u godini obilježavanja 180 godina organiziranog turizma u Opatiji, privući velik broj izlagača i posjetitelja.

Cilj izložbe jest promocija hrvatskih proizvoda i suvenira te prilika obrtnicima i poduzetnicima za razmjenu poslovnih iskustava i razvoj novih poslovnih suradnji.

Izložbeni prostor za sve izlagače biti će besplatan.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti najkasnije do dana 08.ožujka 2024.godine, putem poveznice:  https://forms.gle/KisBPjsh4QLt79xy8

Budući da je izlagački prostor sajma ograničen, ukoliko se prijavi velik broj zainteresiranih, izvršiti će se selekcija izlagača.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima ili informacijama slobodno nas kontaktirajte na:

e-mail: ok.rijeka@hok.hr ili telefon: 051/325-599

Povezane novosti

Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a
Hrvatska obrtnička komora organizira događanje Majstori ljepote 2024. koje će se održati 08.-10. ožujka 2024. godine na Zagrebačkom velesajmu (Kongresna dvorana, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb). Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, ove će godine na jednom mjestu okupiti vodeće hrvatske frizere i kozmetičare pod kapom višednevnog stručnog događanja […]
Edukacije za modul eGrađevinski dnevnik u Rijeci
Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine provodi edukacije korisnika Informacijskog sustava prostornog uređenja (ISPU). Sudjelovanje na edukacijama je besplatno, a organiziraju se u svrhu što jednostavnijeg i pravilnijeg rada u ISPU modulima, kao i upoznavanja korisnika sa svim funkcionalnostima sustava. Edukacije korisnika sufinanciraju se sredstvima Europske unije u okviru projekta Unapređenje sustava prostornog uređenja, […]
Predstavljanje Mjera aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu i programa vaučera za obrazovanje
Predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područna služba Rijeka, u suradnji s Obrtničkom komorom Primorsko – goranske županije, organiziraju predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu i programa vaučera za obrazovanje. Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 05. veljače 2024. godine, s početkom u 16:30 sati u Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije, na adresi Vukovarska […]