Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS-EXPO 2016

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije od 19. do 20.04.2016.g organizira stručno putovanje na međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO 2016“ koji se u održava u Gračanici, BiH.
Tom prigodom će biti potpisan sporazum o suradnji između Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Obrtničke komore Tuzlanskog kantona, te posjeta Institutu za zavarivanje u Tuzli.
Pozivamo obrtnike da svoje prijave za putovanje pošalju na e-mail adresu Obrtničke komore PGŽ:  ok.rijeka@hok.hr, najkasnije do ponedjeljka 11.04.2016.g. Zbog ograničenosti kapaciteta prijevoza i smještaja prednost će imati ranije dostavljene prijave. Cijena putovanja iznosi 375,00 kn po osobi.
Više informacija u programu ovdje.

Povezane novosti

Bal obrtnika Obrtničke komore PGŽ, 31. ožujka 2023. u Kristalnoj dvorani
Drage obrtnice i obrtnici, Iznimna nam je čast pozvati Vas na Bal obrtnika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije koji će se održati dana 31. ožujka 2023. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji s početkom u 19:30 sati. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije na Balu obrtnika, po prvi puta će dodijeliti nagrade obrtima sa sjedištem na […]
Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu  – informacija za putnike
Sutra, 10. ožujka 2023. godine brojna delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije kreće na stručno putovanje u Munchen, u posjet IHM sajmu. Jako nam je drago što su obrtnici iz Primorsko-goranske županije pokazali veliki interes za ovo putovanje. Informacija za putnike: Polazak za sve putnike je s Vrata Jadrana sutra, 10.03.2023. u 06:00 sati, osim za […]