Održan sastanak s predstavnicima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Predsjednik Obrtničke komore PGŽ dr.sc. Emil Priskić, primio je predstavnike HZZ-a, Područna služba Rijeka, Željka Markovića, predstojnika i Adrijanu Derossi , višu stručnu savjetnicu za zapošljavanje, u prostorijama Obrtničke komore PGŽ, dana 20. travnja 2023. godine.

Cilj susreta je razvijanje daljnje partnerske suradnje između ove dvije institucije, a koja će ići u smjeru prezentiranja mjera i aktivnosti HZZ-a, kao i osmišljavanje preventivnih aktivnosti za učenike osnovnih škola koje će se odnositi između ostalog i na upise u srednje strukovne škole.

Također, ovom prilikom dogovoreno je i sudjelovanje HZZ-a, Područne službe Rijeka na sajmu Kvarner expo, koji se održati u periodu od 16.-18.6.2023. godine, u Rijeci, sa svojim aktivnostima.

Dogovoreni su i neki drugi vidovi suradnje, a o njima ćemo vas informirati uskoro.

Ovom prilikom navodimo kako se radi o iznimnom projektu kojim će se objediniti mnoge informacije na jednom mjestu, a bit će korisne našim obrtnicima, našim učenicima u strukovnim školama te svim zainteresiranim građanima.

Povezane novosti

Od travnja prošle godine 7.190 obrta više
U travnju ove godine u Republici Hrvatskoj registrirano je više od 105 tisuća obrta koji ukupno zapošljavaju više od 207 tisuća obrtnika i radnika. U odnosu na prošlu godinu, riječ je o povećanju od 7,3% ili 7.190 obrta više te 7,2% obrtnika više i 7.237 više ukupno zaposlenih obrtnika i radnika. Obrtništvo u Hrvatskoj često […]
<strong>Nova uprava Hrvatske obrtničke komore primljena u Banske dvore</strong>
Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore dr.sc. Emil Priskić sudjelovao je prošlog petka na radnom sastanku, koji su u Banskim dvorima održali predsjednik Vlade RH Andrej Plenkovićem sa suradnicima i ministrima Olegom Butkovićem, Davorom Filipovićem, Markom Primorcem i Šimom Erlićem i predstavnici Hrvatske obrtničke komore. Jedna od ključnih tema sastanka je […]
Tražite zaposlenike? Želite otkriti nove poslovne prilike i promovirati svoje proizvode i usluge? Predajte oglas besplatno!
Osluškujući želje i potrebe naših obrtnika, na web stranici Obrtničke komore Primorsko-goranske županije uveli smo dvije novosti! Od sada putem web stranice https://okpgz.hr/predajte-oglas/ možete predati oglas o potražnji zaposlenika ili ponuditi svoju uslugu i proizvode. Odaberite o kojoj se vrsti oglasa radi, ako je riječ o oglasu za zapošljavanje odaberite Burza rada, a ako oglašavate […]