Održana prezentacija upisa u strukovna zanimanja i strukovne škole

Obrtnička komora PGŽ je u sklopu svojih promotivnih aktivnosti održala prezentaciju upisa u strukovna zanimanja i strukovne škole na području Primorsko-goranske županije, u Osnovnoj školi Vladimir Nazor u Crikvenici, 19.2.2018. godine.

Prezentacija je bila namijenjena roditeljima, čija djeca u ovom trenutku polaze osmi razred Osnovne škole Vladimir Nazor,  te su ovom prilikom dobili sve važne informacije koje se odnose na strukovne škole u PGŽ i programe za koje obrazuju učenike.

U uvodnom dijelu prezentacije, Kristijan Koščić, dopredsjednik OK PGŽ i predsjednik Udruženja obrtnika Crikvenica, posebno je naglasio kako upravo u ovom trenutku postoji velika potreba poslodavaca za radnicima strukovnih zanimanja, te je pozvao sve zainteresirane roditelje i njihovu djecu, da razmisle o nastavku školovanja njihove djece, upravo u strukovnim programima (kuhar, slastičar, konobar, automehaničar, automehatroničar, vrtlar, cvjećar-aranžer, vodoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije, stolar i dr.).

Na samoj prezentaciji predstavile su se pojedinačno sljedeće strukovne škole putem svojih ravnatelja i profesora:

1. Strojarsko- brodograđevna škola za industrijska i obrtnička zanimanja, Rijeka 

2. Trgovačka i tekstilna škola, Rijeka

3. Srednja škola dr Antuna Barca, Crikvenica

4. Strojarska škola za industrijska i obrtnička zanimanja, Rijeka

5. Graditeljska škola za industriju i obrt, Rijeka

 

Povezane novosti

Bal obrtnika Obrtničke komore PGŽ, 31. ožujka 2023. u Kristalnoj dvorani
Drage obrtnice i obrtnici, Iznimna nam je čast pozvati Vas na Bal obrtnika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije koji će se održati dana 31. ožujka 2023. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji s početkom u 19:30 sati. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije na Balu obrtnika, po prvi puta će dodijeliti nagrade obrtima sa sjedištem na […]
Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu  – informacija za putnike
Sutra, 10. ožujka 2023. godine brojna delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije kreće na stručno putovanje u Munchen, u posjet IHM sajmu. Jako nam je drago što su obrtnici iz Primorsko-goranske županije pokazali veliki interes za ovo putovanje. Informacija za putnike: Polazak za sve putnike je s Vrata Jadrana sutra, 10.03.2023. u 06:00 sati, osim za […]