Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Poduzeće Inles d.d. traži partnera za prodaju/montažu građevinske stolarije za područje Istre i Kvarnera

Poduzeće Inles d.d. sa sjedištem u Ribnici, Slovenija traži partnera za prodaju/montažu građevinske stolarije za područje Istre i Kvarnera.

INLES d.d., Slovenija poduzeće sa više od 75 godina dugom tradicijom, najveći je proizvođač i izvoznik građevinske stolarije svih materijala u Sloveniji. Zbog proširivanja tržišta INLES d.d. traži zastupnike za prodaju prozora i ulaznih vrata visokog ranga kvalitete za područje ISTRE i KVARNERA.

Proizvodno-prodajni asortiman Inles d.d. možete pogledati na web stranici www.inles.si.

Prednost kod izbora imaju zastupnici sa iskustvom u prodaji stolarije, koji imaju izložbeni prostor i spremni su na građenje dugoročnog partnerskog odnosa.

Pozivamo zainteresirane članove da svoj interes izravno iskažu putem e-mail-a na [email protected], sa naznakom »Istra-Kvarner«, najkasnije do dana 31. srpnja 2024.godine.

Povezane novosti

Osjetite dašak starih vremena uz vožnju u oldtimerima obrta Vintage Experience iz Opatije
Ime obrta: Vintage ExperienceMjesto: OpatijaOpis usluge i proizvoda koje nudite: Vintage Experience nudi dašak starih vremena uz vožnju u olditimer Fiatima 500 iz ’60 i ’70 godina prošlog stoljeća. Vožnja, ture, posebni događaji i piknik, sve kreće od 59€.Nazovite nas na 0996605600 ili provjerite sve na našem web-u https://vintageexperience.eu/.Veselimo se vidjeti vas. Email: [email protected] telefona: […]
MM Agency nudi uslugu vođenja društvenih mreža
Ime obrta: MM AgencyMjesto: RijekaOpis usluge i proizvoda koje nudite: Nudim uslugu vođenja društvenih mreža, Facebook, Instagram, Linkedin. Prisutnost na društvenim mrežama je nužna, no nemaju se svi brandovi vremena posvetiti vođenju svojih profila. Ukoliko ne želite zapošljavati još jednu osobu, mogu vam pomoći i preuzeti taj dio oko strategije i vođenja vaših društvenih mreža […]