Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Predsjednik i članovi Predsjedništva OK PGŽ uputili su poruku obrtnicima

Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije dr.sc. Emil Priskić i članovi Predsjedništva Ivica Zbašnik, Žana Jurlina, Mauricio Počekaj i Hrvoje Margan uputili su poruku obrtnicima:

Poštovane obrtnice i obrtnici,

ovim putem zahvaljujemo vam na interesu koji pokazujete za razvoj obrtništva u našoj županiji.

Posebno se zahvaljujemo članovima Skupštine na ukazanom povjerenju koje su nam pružili na izbornoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Ono nam predstavlja čast i motivaciju u postizanju ciljeva.

Započinjemo naš rad kojim ćemo održati naša obećanja, promicati vrijednosti obrtništva te čuvati dostojanstvo i dignitet obrtnika.

Povezane novosti

Ove godine Hrvatska dobila 414 novih majstora
U 2024. godini provedena su dva roka majstorskih ispita, na koja se ukupno prijavilo 557 kandidata i kandidatkinja u svim županijama koje su provodile ispite, od čega je uspješno položilo 414 kandidata i kandidatkinja. Najviše je položenih majstorskih ispita za zvanje elektroinstalater (71), zatim slijede frizeri (44), automehaničari (38) i kuhari (24). Ukupno od početka […]
HOK u Ministarstvu gospodarstva o unapređenju uvjeta rada za obrtnike
Predsjedništvo Hrvatske obrtničke komore na čelu s predsjednikom Daliborom Kratohvilom održalo je radni sastanak s ministrom gospodarstva Antom Šušnjarom i suradnicima na temu mogućih unapređenja uvjeta rada za gotovo 119 tisuća hrvatskih obrtnika. Ministar Šušnjar je i ovom prilikom čestitao na nedavno održanoj svečanoj Akademiji povodom tridesete obljetnice rada HOK-a, na kojoj je i dodijelio […]