Predstavljen projekt Zajednička nabava HOK ZNA

U Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije u Rijeci održana je medijska prezentacija projekta Hrvatske obrtničke komore – Zajednička nabava (HOK-ZNA) i projekta Zajednička nabava Obrtničke komore Primorsko-goranske županije.
Potpredsjednik HOK-a i predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije g. Dalibor Kratohvil upoznao je nazočne predstavnike medija s ciljevima ovih projekata, osiguranje obrtnicima određenih pogodnosti kod nabave raznih proizvoda i usluga vezanih uz njihovo poslovanje, te time i smanjenje njihovih troškova poslovanja.
Mediji su upoznati s do sada sklopljenim ugovorima Hrvatske obrtničke komore s dobavljačima u okviru projekta HOK-ZNA ( INA, HEP, CRODUX, PEVEC, UNIQA osiguranje, Ghetaldus i drugi) kao i s dobavljačima s kojima će Obrtnička komora uskoro zaključiti ugovore na regionalnoj razini (JAX, RIDENT, VULKAL, GROHOVAC-VOLAN, ADRIA-OIL i drugi).

Prezentaciji su kao gosti nazočili predstavnici tvrtki INA d.d. i HEP-OPSKRBA d.o.o. koji su pozdravili projekt HOK-ZNA i pozvali sve obrtnike da se u još većoj mjeri uključe u projekt predajom zahtjeva za sklapanje ugovora, na kontaktima dostupnim na web stranici HOK-a.
Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije g. Dalibor Kratohvil pozvao je obrtnike s područja Primorsko-goranske županije da se obrate svojim matičnim udruženjima obrtnika i  tamo zatraže detaljnije informacije o mogućnostima ostvarivanje pogodnosti kroz ove projekte.  

Povezane novosti

Unatrag godinu dana 142 obrta više u sektoru ugostiteljstva i turizma
Radna snaga gorući problem domaćeg ugostiteljstva i turizma Temeljem podataka na zadnji dan u listopadu ove godine, u Hrvatskoj ima 142 obrta više u ugostiteljstvu i turizmu te 813 radnika više zaposlenih kod obrtnika u djelatnosti smještaja te pripreme i usluživanja hrane. Najveći rast broja obrta u ovim sektorima ključnima za hrvatski turizam zabilježen je […]
Poziv na 1. Susret računovođa HOK-a – računovodstvena terapija
Sekcija računovođa Hrvatske obrtničke komore organizira 1. Susret računovođa HOK-a – računovodstvena terapija koji će se održati 16. prosinca 2023. u hotelu Well, Terme Tuhelj. Termin održavanja: 16. prosinca 2023. Dolazak sudionika moguć je od 15. prosinca 2023. od 14:00 sati Smještaj je organiziran u hotelu Well, Terme Tuhelj 16. prosinca 2023. ( subota)  u prijepodnevnim […]
Održan sastanak s čelnicima Novog Vinodolskog i Vinodolske općine
Jučer je u Novom Vinodolskom održan sastanak gradonačelnika Novog Vinodolskog, Tomislava Cvitkovića, načelnika Vinodolske općine, Daniela Grbića i predstavnika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, predsjednika Emila Priskića, tajnice Zore Pavelić, predstavnika Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, predsjednika Kristijana Košćića i tajnice Vedrane Tonković te predsjednika Udruženja obrtnika Novi Vinodolski, Siniše Tomića. Glavne teme sastanka […]