Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije posjetila Međunarodni obrtnički sajam – IHM 2023

Trodnevno stručno putovanje započeli smo u petak. Po dolasku u München smjestili smo se u hotel u samom centru i iskoristili slobodno vrijeme za obilazak grada. Po povratku u hotel nastavili smo veselo druženje na zajedničkoj večeri.

U subotu smo se u jutarnjim satima uputili prema sajmu, gdje su nam dobrodošlicu u bavarsku prijestolnicu poželjeli Dieter Dohr, direktor sajma IHM i Vladimir Duvnjak, Generalni konzul RH u Münchenu.

Predsjednik Obrtničke komore PGŽ dr.sc. Emil Priskić pozdravio ih je i zahvalio im u ime svih naših 135 putnika, te im uručio prigodne poklone koji predstavljaju vrijedne obrtnike naš županije.

Nakon cjelodnevnog boravka na sajmu, dobro nam je došla večera uz eine Mass (a možda i pokoji više) u najpoznatijoj münchenskoj pivnici Hofbräuhaus.

U nedjelju smo krenuli put Hrvatske, no usput smo posjetili i atraktivni dvorac kralja Ludwiga II. na otoku Herreninsel.

Nastavili smo vožnju kroz Austriju, gdje smo se okrijepili i ručali te sretno stigli svojim domovima.

Zahvaljujemo našim obrtnicima i radujemo se novom putovanju!

Povezane novosti

2. STRUKON – strukovna konferencija ”Pamet u glavu” okupila brojne obrtnike
U Centru Gervais u Opatiji u petak, 24. svibnja 2024. godine održana je 2. strukovna konferencija STRUKON, u organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Konferencija pod nazivom ”Pamet u glavu”, organizirana na inicijativu Ceha obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera, okupila je obrtnike, ali i ostale sudionike koji su u velikom broju došli poslušati što svaki […]
2. STRUKON – Strukovna konferencija ”Pamet u glavu”
U petak, 24. svibnja 2024. godine, s početkom u 08:30 sati, u Centru Gervais u Opatiji održava se 2. STRUKON – Strukovna konferencija ”Pamet u glavu” na inicijativu Ceha obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Cilj ovog događanja je okupiti sadašnje i buduće obrtnike organiziranjem mjesta za razmjenu znanja i iskustava. […]
Uskoro započinje Kvarner EXPO 2024
Kvarner EXPO, specijalizirani sajam posvećen promicanju bogate kulturne baštine i tradicije te umijeća hrvatskih kreativaca održat će se u Centru Gervais u Opatiji, od 17. do 19. svibnja 2024. godine. Ovogodišnji Sajam dovodi mnoštvo izlagača i donosi bogati program, koji će zasigurno razveseliti sve ljubitelje hrvatskog dizajna i kvalitetne ručne izrade. Na ovogodišnjem sajmu svoje […]