Delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije posjetila Međunarodni obrtnički sajam – IHM 2023

Trodnevno stručno putovanje započeli smo u petak. Po dolasku u München smjestili smo se u hotel u samom centru i iskoristili slobodno vrijeme za obilazak grada. Po povratku u hotel nastavili smo veselo druženje na zajedničkoj večeri.

U subotu smo se u jutarnjim satima uputili prema sajmu, gdje su nam dobrodošlicu u bavarsku prijestolnicu poželjeli Dieter Dohr, direktor sajma IHM i Vladimir Duvnjak, Generalni konzul RH u Münchenu.

Predsjednik Obrtničke komore PGŽ dr.sc. Emil Priskić pozdravio ih je i zahvalio im u ime svih naših 135 putnika, te im uručio prigodne poklone koji predstavljaju vrijedne obrtnike naš županije.

Nakon cjelodnevnog boravka na sajmu, dobro nam je došla večera uz eine Mass (a možda i pokoji više) u najpoznatijoj münchenskoj pivnici Hofbräuhaus.

U nedjelju smo krenuli put Hrvatske, no usput smo posjetili i atraktivni dvorac kralja Ludwiga II. na otoku Herreninsel.

Nastavili smo vožnju kroz Austriju, gdje smo se okrijepili i ručali te sretno stigli svojim domovima.

Zahvaljujemo našim obrtnicima i radujemo se novom putovanju!

Povezane novosti

Bal obrtnika Obrtničke komore PGŽ, 31. ožujka 2023. u Kristalnoj dvorani
Drage obrtnice i obrtnici, Iznimna nam je čast pozvati Vas na Bal obrtnika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije koji će se održati dana 31. ožujka 2023. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji s početkom u 19:30 sati. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije na Balu obrtnika, po prvi puta će dodijeliti nagrade obrtima sa sjedištem na […]
Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu  – informacija za putnike
Sutra, 10. ožujka 2023. godine brojna delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije kreće na stručno putovanje u Munchen, u posjet IHM sajmu. Jako nam je drago što su obrtnici iz Primorsko-goranske županije pokazali veliki interes za ovo putovanje. Informacija za putnike: Polazak za sve putnike je s Vrata Jadrana sutra, 10.03.2023. u 06:00 sati, osim za […]
WINE EnoGASTRO VIP Event
Na otvorenju ovogodišnjeg WINE EnoGASTRO VIP Eventa prisutne su pozdravili organizator manifestacije Dantes Begić, gradonačelnik grada Rijeke Marko Filipović, zamjenik župana Primorsko-goranske županije Petar Mamula, direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov i direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, te potpredsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije Hrvoje Margan. Tom prilikom gosp. Margan je pozdravio izlagače […]