Delegacija Obrtničke komore Primorsko-goranske županije posjetila Međunarodni obrtnički sajam – IHM 2023

Trodnevno stručno putovanje započeli smo u petak. Po dolasku u München smjestili smo se u hotel u samom centru i iskoristili slobodno vrijeme za obilazak grada. Po povratku u hotel nastavili smo veselo druženje na zajedničkoj večeri.

U subotu smo se u jutarnjim satima uputili prema sajmu, gdje su nam dobrodošlicu u bavarsku prijestolnicu poželjeli Dieter Dohr, direktor sajma IHM i Vladimir Duvnjak, Generalni konzul RH u Münchenu.

Predsjednik Obrtničke komore PGŽ dr.sc. Emil Priskić pozdravio ih je i zahvalio im u ime svih naših 135 putnika, te im uručio prigodne poklone koji predstavljaju vrijedne obrtnike naš županije.

Nakon cjelodnevnog boravka na sajmu, dobro nam je došla večera uz eine Mass (a možda i pokoji više) u najpoznatijoj münchenskoj pivnici Hofbräuhaus.

U nedjelju smo krenuli put Hrvatske, no usput smo posjetili i atraktivni dvorac kralja Ludwiga II. na otoku Herreninsel.

Nastavili smo vožnju kroz Austriju, gdje smo se okrijepili i ručali te sretno stigli svojim domovima.

Zahvaljujemo našim obrtnicima i radujemo se novom putovanju!

Povezane novosti

Obrtnička komora PGŽ osvojila 2. mjesto na Obrtničkim sportskim igrama
15. Obrtničke sportske igre održane su od 11. do 14. svibnja 2023. godine u Malom Lošinju. Ove godine okupilo se čak 850 sudionika iz cijele Hrvatske. Domaćin jubilarnih 15. Obrtničkih sportskih igara bila je Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, a suorganizator Dubrovnik Sun d.o.o., dok su sponzori Igara bili Hrvatski Telekom i Tokić d.o.o. Prvo mjesto […]
Potaknimo interes mladih za strukovna zanimanja: 2. Festival strukovnih zanimanja u Pazinu
U Pazinu se 05. i 06. svibnja održava 2. Festival strukovnih zanimanja, na kojem se predstavlja 17 škola iz Istarske i Primorsko-goranske županije s ciljem promocije i poboljšanja upisa u strukovna zanimanja. Na otvorenju Festivala nazočnima se obratio Potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komora PGŽ dr. sc. Emil Priskić, pri čemu je istaknuo […]
Obrtničke sportske igre, 11.-14. svibnja 2023., Mali Lošinj
15. Obrtničke sportske igre održat će se od 11. do 14. 05. 2023. u Malom Lošinju.Dolazak sudionika predviđen je 11. svibnja od 14:00 sati, a smještaj je organiziran u hotelu Vespera u Malom Lošinju.Otvaranje igara je 12. svibnja u 09:00 sati na terasi hotela Vespera.Početak natjecanja je 12. svibnja u 10:00 sati.Natjecanja se održavaju 12. […]