Search
Close this search box.

Dioklecijanovi podrumi domaćin Državnog prvenstva cvjećara HOK-a

U organizaciji Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore, Dioklecijanovi podrumi u Splitu bit će 19. ožujka 2024. godine mjesto održavanja Državnog prvenstva cvjećara Hrvatske obrtničke komore.

Pobjednik ovog natjecanja ujedno će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu cvjećara, koje je planirano od 26. do 31. kolovoza 2025. godine u Haagu u Nizozemskoj.

Pravo nastupa imaju isključivo obrtnici, a ocjenjivački sud će odabrati pobjednika temeljem kriterija ideje, boje, kompozicije i tehnike. Sveukupni pobjednik bit će natjecatelj s najviše osvojenih bodova.

Pred stručnim ocjenjivačkim sudom, natjecatelji će se natjecati u četiri kategorije prema bodovnom sistemu FLORINT-a: izrada vjenčanog buketa, stol za dvoje, izrada slobodnog stručka i tema iznenađenja – fantazija.

Nekoliko dana nakon natjecanja svi radovi i eksponati natjecatelja bit će izloženi u Dioklecijanovim podrumima. Domaćin ovogodišnjeg natjecanja je Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije.

Popunjene prijavnice dostavljaju se u Odjel za organizaciju rada cehova HOK-a najkasnije do 19. 2. 2024. na e-mail adresu cehovi@hok.hr, sve prijavnice moraju biti potpisane i pečatirane od strane obrta.

Za sve informacije o događaju pratite našu web stranicu, a sva pitanja možete postaviti putem e-mail adrese cehovi@hok.hr.

Broj natjecatelja je ograničen, svi zainteresirani mogu se prijaviti do 19. veljače, a prijavnicu i ostale informacije pronađite niže.

Poziv – Državo prvenstvo cvjećara 2024

Prijavnica

Povezane novosti

KVARNER EXPO 2024
Obrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno – prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2024. i to na novoj lokaciji, u Opatiji,  Centar Gervais,  Ulica Nikole Tesle 5,  u terminu od 17. do 19. svibnja 2024. godine. KVARNER EXPO 2024., kao specijalizirani sajam Hrvatske obrtničke komore, održava se već po 17. put […]
Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a
Hrvatska obrtnička komora organizira događanje Majstori ljepote 2024. koje će se održati 08.-10. ožujka 2024. godine na Zagrebačkom velesajmu (Kongresna dvorana, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb). Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, ove će godine na jednom mjestu okupiti vodeće hrvatske frizere i kozmetičare pod kapom višednevnog stručnog događanja […]
Edukacije za modul eGrađevinski dnevnik u Rijeci
Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine provodi edukacije korisnika Informacijskog sustava prostornog uređenja (ISPU). Sudjelovanje na edukacijama je besplatno, a organiziraju se u svrhu što jednostavnijeg i pravilnijeg rada u ISPU modulima, kao i upoznavanja korisnika sa svim funkcionalnostima sustava. Edukacije korisnika sufinanciraju se sredstvima Europske unije u okviru projekta Unapređenje sustava prostornog uređenja, […]