Druga edukacijska radionica o gastro i eno turističkom proizvodu u Opatiji

Pozivamo vas na drugu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda, koja će se održati 14. lipnja u Hotelu Ambasador u Opatiji.
Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.
Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.
Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri.
Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika.
Prijave ćemo zaprimati najkasnije do ponedjeljka 12. lipnja do 16.00 sati.
Ove jeseni planiramo održati još 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske koje će se održati u Zagrebu i Osijeku. Prva radionica održana je 6. lipnja u Splitu. Više na hok.hr

Povezane novosti

26. Susret ribara HOK-a za mjesec dana u Šibeniku
Hrvatska obrtnička komora će za točno mjesec dana, u razdoblju od 26. do 28. listopada 2023., u šibenskom Solarisu okupiti hrvatske ribare, zakonodavce i predstavnike tijela nadležnih za sektor ribarstva u raspravama o aktualnostima u ovoj za Hrvatsku strateški važnoj grani. Riječ je o tradicionalnom okupljanju ribara i svih dionika u sektoru koje se održava […]
Konferencija o budućnosti kohezijske politike nakon 2027. godine
Danas, 12. rujna 2023. godine, u zagrebačkom hotelu International započela je dvodnevna Konferencija o budućnosti kohezijske politike nakon 2027. godine, kojoj prisustvuje i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije dr.sc. Emil Priskić. Konferencija u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU-a okuplja predstavnike tijela sustava za upravljanje i kontrolu fondova Kohezijske […]