Pozivamo vas na drugu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda, koja će se održati 14. lipnja u Hotelu Ambasador u Opatiji.
Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.
Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.
Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri.
Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika.
Prijave ćemo zaprimati najkasnije do ponedjeljka 12. lipnja do 16.00 sati.
Ove jeseni planiramo održati još 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske koje će se održati u Zagrebu i Osijeku. Prva radionica održana je 6. lipnja u Splitu. Više na hok.hr
Druga edukacijska radionica o gastro i eno turističkom proizvodu u Opatiji
- Objavljeno
- u kategoriji Događanja
Povezane novosti
Hrvatska gospodarska komora (HGK) u sklopu službenog posjeta predsjednika Vlade Republike Kosova organizira Gospodarski forum Hrvatska-Kosovo, koji će se održati u petak, 13. prosinca 2024. godine, s početkom u 12:30 u prostorijama HGK u Zagrebu, Rooseveltov trg 2. Forum pruža jedinstvenu priliku za hrvatske tvrtke koje već imaju projekte na kosovskom tržištu ili planiraju iste, […]
U Gradskoj knjižnici Rijeka 2. prosinca 2024. godine održana je specijalizirana radionica o event managementu pod nazivom WTF! Work Tolerance Focus, koju je vodio priznati stručnjak Vjekoslav Alilović, s više od 30 godina iskustva u industriji organizacije događanja. Radionica, koju je organizirala Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, okupila je brojne sudionike, od onih s početnim iskustvom […]
Povodom Dana grada Malog Lošinja, koji se slavi na blagdan sv. Martina, najviše priznanje – Nagradu za životno djelo – primio je gospodin Mario Kamalić! Dugogodišnji predsjednik Udruženja obrtnika Cres-Lošinj ostavio je neizbrisiv trag u razvoju obrtničke zajednice. Njegov nesebični angažman i predani rad doprinijeli su jačanju lokalnog obrtništva te poboljšanju uvjeta za rad i […]