Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI u 2023. godini

Obajavljen je Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI u 2023. godini:

https://kastav.hr/wp-content/uploads/2023/03/Javni-poziv-2023.pdf

Prihvatljivi prijavitelji su punoljetne fizičke osobe te pravne osobe registrirane kraće od 5. godina u trenutku prijave na Javni poziv.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava fizičkih i pravnih osoba za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI.

Korisnici programa stječu prava na 3 mjeseca besplatnog edukacijskog programa na temu poslovanja, financiranja, razvoja proizvoda i usluga, marketinga, novih tehnologija i dr., slobodno korištenje radnih prostora u inkubatoru do 100 sati mjesečno do kraja 2023. godine, savjetovanje od strane stručnjaka i iskusnih poduzetnika s ciljem razvoja poslovne ideje, pristup mentorskoj mreži za individualne konzultacije, promociju poslovne ideje te druge pogodnosti.

Prijaviti se mogu sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, odnosno pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Prednost prilikom evaluacije prijava imaju prijavitelji koji obavljaju jednu ili više sljedećih djelatnosti, odnosno koji imaju namjeru pokrenuti poslovanje u sljedećim područjima:

•              zelene tehnologije, održivi razvoj

•              proizvodnja koja ne generira štetne utjecaje

•              visoka tehnologija, pametna tehnologija, eksperimentalna tehnologija

•              znanstveno istraživanje i razvoj

•              informacijske i komunikacijske tehnologije

•              razvoj softvera, aplikacija i video igara

•              kreativna industrija (arhitektura, dizajn, film i televizija, glazba, fotografija, izdavaštvo, medijska komunikacija, marketing, multimedija i sl.)

Dodatne informacije mogu se dobit putem:

telefona: 051 688 209 i e-maila: info@kaspi.hr.

Povezane novosti

Javni poziv poduzetnicima  za dodjelu potpora male vrijednosti iz „Programa mjera za razvoj poduzetništva Primorsko-goranske županije za razdoblje 2022. – 2025.“ u 2023.
Obavještavamo vas da je Primorsko goranska županija, Upravni odjel za poduzetništvo turizam i ruralni razvoj, 27. travnja 2023.  objavio  Javni poziv poduzetnicima  za dodjelu potpora male vrijednosti iz „Programa mjera za razvoj poduzetništva Primorsko-goranske županije za razdoblje 2022. – 2025.“ u 2023. Rok zaprimanja prijava je 30 dana od objave tj. do 29. svibnja 2023. (zadnji dan […]
Program dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvorila je mogućnost novih prijava za Program dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike za razdoblje od 1. travnja 2023. do 31. ožujka 2024. godine. Krajem ožujka završio je program dodjele subvencija prema Odluci Vlade od 9. ožujka 2022. Tako se […]
KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA – Javni poziv za kandidiranje projekata – otvoren do 5. svibnja 2023.
Ministarstvo turizma i sporta objavilo je javni poziv za sufinanciranje projekata koji će doprinijeti podizanju konkurentnosti turističkog gospodarstva kroz zelenu i digitalnu tranziciju u turizmu. Za program potpora male vrijednosti u turizmu ove godine osigurano je gotovo 2,7 milijuna eura. Važno je istaknuti kako se po prvi puta sufinanciraju i projekti zelene tranzicije u restoranima, […]