Stučno putovanje u Celje, 16. 09. 2023.

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije organizira jednodnevni stručni posjet 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajamu Celje 2023., najvećem obrtničkom sajmu u Slovenijii široj regij.

Polazak iz Rijeke bit će u subotu, 16. rujna 2023. godine, u jutarnjim satima, a povratak u večernjim satima isti dan.

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije snosit će troškove prijevoza autobusom i troškove ulaznica za članove Komore – obrtnike.

Prijave primamo putem ok.rijeka@hok.hr do 05. rujna 2023. ili do popunjavanja slobodnih mjesta.

Povezane novosti

Odgađaju se predavanja za sektor ribarstva najavljena za 05. 07. 2023.
S obzirom na mali broj prijavljenih ribara na radionicu za sektor ribarstva,  koja se trebala održati u Rijeci 05. srpnja 2023. godine, prema odluci Ceha za ribarstvo, marikulturu i poljodjelstvo Obrtničke komore PGŽ radionica se odgađa, te će se ista održati u drugoj polovini rujna. Točan termin održavanja radionice objavit ćemo naknadno.
Uspješno privedeno kraju 16. izdanje sajma Kvarner expo
Uspješno je privedeno kraju 16. izdanje sajma Kvarner expo, koje se od 16. do 18. lipnja 2023. održavalo u Rijeci, na Trgu 111. brigade HV. Na ovogodišnjem sajmu svoje je proizvode izložio 41 izlagač iz svih dijelova Hrvatske. Ponudu su prepoznali brojni posjetitelji i time pokazali kako hrvatski proizvođači suvenira i autohtonih proizvoda itekako zaslužuju […]
Predavanja za sektor ribarstva u Obrtničkoj komori PGŽ
Ministarstvo poljoprivrede-Uprava ribarstva u suradnji s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije organizira predavanja za svoje članove u sektoru ribarstva koja će se održati u srijedu, 05.07.2023. godine s početkom u 11,00 sati u Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije (edukacijski centar) u Rijeci, Vukovarska 21. Dogovorena su sljedeća predavanja: Budući da je broj mjesta ograničen, molimo zainteresirane sudionike […]