Svečana dodjela nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije ‘Bilanca uspjeha’

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije podržala je prvu svečanu dodjelu nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije – ‘Bilanca uspjeha’, koja se u petak održala u Kristalnoj dvorani u Opatiji pod pokroviteljstvom Lürssen Design Center Kvarner.

Sveukupni pobjednik i dobitnik nagrade za najuspješnijeg poduzetnika Primorsko-goranske županije u 2022. godini je tvrtka Imperial Riviera d.d.

Dodjelu su podržali i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Primorsko-goranska županija, gradovi i općine s područja Primorsko-goranske županije, Hrvatska gospodarska komora, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Turistička zajednica Grada Opatije.

Ono što nas izuzetno veseli i na što smo posebno ponosni je da su među nagrađenima i tri obrtnika, i to Ugostiteljstvo i prijevoz “Oleander” vl. Vanes Dekanić – najbolji poduzetnik općine Baška, Turistička agencija “ŠILOTURIST” Šilo, vl.Dragan Brnić – najbolji poduzetnik općine Dobrinj i AUTOPRIJEVOZNIK Damir Fabac – najbolji poduzetnik Grada Vrbovsko.

U ime Obrtničke komore Primorsko-goranske županije nagrade dobitnicima uručili su potpredsjednica Žana Jurlina i potpredsjednik Ivica Zbašnik, a na dodjeli su bili nazočni i predsjednik nadzornog odbora Obrtničke komore PGŽ Mirislav Ivaniš te predsjednik Udruženja obrtnika Rab Željko Dumičić.

Voditeljica cijele večeri bila je autorica televizijske emisije ‘Bilanca uspjeha’ Barbara Udovičić Papeš, a u zabavnom dijeli večeri nastupali su vrhunski performeri, plesači i pjevači iz “Cabaret show-a by MINT” te Mario Battifiaca i Irena Grdinić. koji su, po prvi put, pripremili posebnu verziju svoje hit predstave ‘Casabianca’.

Cjelokupna večer imala je i humanitarnu notu. Naime, tijekom večeri održana je aukcija sportskih predmeta najpoznatijih hrvatskih sportaša uz podršku ACI-a, a sva prikupljena sredstva kao i dio prihoda od prodanih ulaznica, u partnerstvu sa ‘Zakladom hrvatske pošte’ bit će izravno uplaćeni Centru za pružanje socijalnih usluga djeci bez roditelja i bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Inače, Primorsko-goranska županija broji više od 20.000 poduzetnika, odnosno 78 tvrtki, obrta i slobodnih zanimanja na 1.000 stanovnika što je svrstava na drugo mjesto u Hrvatskoj po broju aktivnih poslovnih subjekata. Upravo je to razlog zašto je nastao ovaj projekt vrednovanja poduzetništva.

Obrtnička komora podržava projetke čiji je cilj promicanje općeg gospodarskog i društvenog značaja poduzetništva i obrtništva, a svojim obrtnicima želi puno uspjeha u daljnjem radu!

Povezane novosti

Stučno putovanje u Celje, 16. 09. 2023.
Obrtnička komora Primorsko-goranske županije organizira jednodnevni stručni posjet 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajamu Celje 2023., najvećem obrtničkom sajmu u Slovenijii široj regij. Polazak iz Rijeke bit će u subotu, 16. rujna 2023. godine, u jutarnjim satima, a povratak u večernjim satima isti dan. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije snosit će troškove prijevoza autobusom i troškove […]
Odgađaju se predavanja za sektor ribarstva najavljena za 05. 07. 2023.
S obzirom na mali broj prijavljenih ribara na radionicu za sektor ribarstva,  koja se trebala održati u Rijeci 05. srpnja 2023. godine, prema odluci Ceha za ribarstvo, marikulturu i poljodjelstvo Obrtničke komore PGŽ radionica se odgađa, te će se ista održati u drugoj polovini rujna. Točan termin održavanja radionice objavit ćemo naknadno.
Uspješno privedeno kraju 16. izdanje sajma Kvarner expo
Uspješno je privedeno kraju 16. izdanje sajma Kvarner expo, koje se od 16. do 18. lipnja 2023. održavalo u Rijeci, na Trgu 111. brigade HV. Na ovogodišnjem sajmu svoje je proizvode izložio 41 izlagač iz svih dijelova Hrvatske. Ponudu su prepoznali brojni posjetitelji i time pokazali kako hrvatski proizvođači suvenira i autohtonih proizvoda itekako zaslužuju […]