Tražite zaposlenike? Želite otkriti nove poslovne prilike i promovirati svoje proizvode i usluge? Predajte oglas besplatno!

Osluškujući želje i potrebe naših obrtnika, na web stranici Obrtničke komore Primorsko-goranske županije uveli smo dvije novosti!

Od sada putem web stranice https://okpgz.hr/predajte-oglas/ možete predati oglas o potražnji zaposlenika ili ponuditi svoju uslugu i proizvode. Odaberite o kojoj se vrsti oglasa radi, ako je riječ o oglasu za zapošljavanje odaberite Burza rada, a ako oglašavate svoju uslugu odaberite Burza usluga i proizvoda, a potom u obrazac unesite detalje oglasa.

U slučaju da se radi o oglasu za zapošljavanje, oglas će biti vidljiv na stranici Burza rada, a ukoliko je riječ o oglasu usluga, oglas će biti vidljiv na stranici Burza usluga i proizvoda.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila: ok.rijeka@hok.hr ili telefona 325-599.

Povezane novosti

<strong>Nova uprava Hrvatske obrtničke komore primljena u Banske dvore</strong>
Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore dr.sc. Emil Priskić sudjelovao je prošlog petka na radnom sastanku, koji su u Banskim dvorima održali predsjednik Vlade RH Andrej Plenkovićem sa suradnicima i ministrima Olegom Butkovićem, Davorom Filipovićem, Markom Primorcem i Šimom Erlićem i predstavnici Hrvatske obrtničke komore. Jedna od ključnih tema sastanka je […]
Iskazivanje interesa članova HOK-a za poslovnom suradnjom sa poduzetnicima iz Grčke
Hrvatska obrtnička komora uspostavila je inicijalne poslovne kontakte sa „Atenskom komorom malih i srednjih industrija“ (Athens Chamber of Small & Medium Industries), institucijom koja okuplja obrtnike, male i srednje poduzetnike Grčke. Na prvom on-line sastanku sa predstavnicima Komore iz Atene dogovoreno je ispitivanje interesa hrvatskih i grčkih poduzetnika za uspostavom međusobnih poslovnih kontakata s ciljem […]