WINE EnoGASTRO VIP Event

Na otvorenju ovogodišnjeg WINE EnoGASTRO VIP Eventa prisutne su pozdravili organizator manifestacije Dantes Begić, gradonačelnik grada Rijeke Marko Filipović, zamjenik župana Primorsko-goranske županije Petar Mamula, direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov i direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, te potpredsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije Hrvoje Margan.

Tom prilikom gosp. Margan je pozdravio izlagače i posjetitelje u ime Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i predsjednika dr. sc. Emila Priskića te u svoje ime i ime obrtnika naše županije.

Napomenuo je kako je Primorsko-goranska županija turistička destinacija raznolikosti, od mora do gorskih krajeva te autentičnih obrtnika, koji direktno ili indirektno ovise o turizmu, te naglasio kako njihov izravan, obrtnički pristup i osobna posvećenost gostu daju posebnu emociju. Pri povratku kući, gost tu emociju nosi sa sobom, što u konačnici promovira naše ponudu i povećava turističke brojke.

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije partner je Eventa, upravo zato što prepoznajemo emociju gosp. Dantesa Begića kao protagonista i jer smatramo kako je emocija nešto najvrijednije što gost doživi na destinaciji.

Foto: Torpedo Media

Povezane novosti

U sklopu sajma PROMOHOTEL održana edukacija o zapošljavanju osoba s invaliditetom
U sklopu sajma PROMOHOTEL, koji se odvijao u Poreču od 22. do 25. veljače 2023., održana je edukacija o zapošljavanju osoba s invaliditetom, jedna od aktivnosti projekta EDUKOSI.TURIZAM – edukacije za osobe s invaliditetom u turizmu koji se financira se iz ESF-a. Na edukaciji su bili nazočni i predstavnici Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, te tom […]
HZZ predstavio mjere aktivne politike zapošljavanja u 2023. godini
Predstavnici Obrtničke komore Primorsko – goranske županije, potpredsjednik Hrvoje Margan i tajnik Zora Pavelić te predstavnici Udruženja obrtnika Rijeka, predsjednik Ivica Zbašnik i stručne suradnice Hana Kalac i Petra Heberling,  sudjelovali su dana 22. veljače 2023.godine na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, na predstavljanju MJERA AKTIVNE POLITIKE ZAPOŠLJAVANJA HZZ-a za 2023.godinu. Cilj predstavljanja je pružanje […]